Lily's Admin
Posts : 168 Bodovi : 310 Reputacija : 6 Join date : 09.07.2009 Age : 28 Location : Somewhere
| Naslov: Alright, Still i It's Not Me, It's You pet srp 10, 2009 4:50 am | |
| Alright, Still je njen debitantski album s kojega su skinuta 4 singla. Album je prodan u više od 2.5 milijuna primjeraka te je u Ujedinjenom Kraljevstvu dobio trostruko platinastu nakladu. "Smile", prvi singl s albuma je postao pravi hit te je u Engleskoj postao njen 1. broj jedan singl. "LDN", drugi singl s albuma, dospio je u top 20 u Engleskoj, a treći singl "Littlest Things" je dospio na broj 21 u UK. Četvrti, ujedno i posljednji singl je bio dupli A-singl "Shame for You"/"Alfie".
----
It's Not Me, It's You je njen drugi album koji je ujedno i njen prvi broj 1 album tamo. S njega su skinuta 4 singla. Prvi, "The Fear" je postao veliki hit te njen drugi broj jedan u UK. "Not Fair" je također jedan veliki hit te njena najuspješnija pjesma u Irskoj. Treći singl "Fuck You" koji je u nekim dijelovima svijeta drugi singl je poznat po svojim kontroverznosti (prva slova originalnog naziva Gues Who Batman su prva tri slova bivšeg američkog predsjednika George W Bush a pjesma mu poručuje Fuck You. Četvrti singl je pjesma "22".
Izvor: Wikipedija
Ja imam album Alright, Still i oduševljena sam. It's Not Me, It's You cu si skinuti. | |
|
MissB
Posts : 74 Bodovi : 143 Reputacija : 0 Join date : 22.07.2009
| Naslov: Re: Alright, Still i It's Not Me, It's You sri srp 22, 2009 5:01 am | |
| Ovaj prvi imam... Pjesme su predobre! Preko pjesme Smile sam i saznala za Lily... U tu sam pjesmu zaljubljena! A drugi CD nisam poslusala citav ali pjesme koje sam cula mi se svidjaju.. PJesma Fuck you je extra | |
|
Lily's Admin
Posts : 168 Bodovi : 310 Reputacija : 6 Join date : 09.07.2009 Age : 28 Location : Somewhere
| Naslov: Re: Alright, Still i It's Not Me, It's You čet srp 23, 2009 5:29 am | |
| - MissB je napisao/la:
- Ovaj prvi imam... Pjesme su predobre!
Preko pjesme Smile sam i saznala za Lily... U tu sam pjesmu zaljubljena! A drugi CD nisam poslusala citav ali pjesme koje sam cula mi se svidjaju.. PJesma Fuck you je extra Slažem se ^.^ | |
|
Guilty Pleasure
Posts : 91 Bodovi : 132 Reputacija : 0 Join date : 10.07.2009 Age : 29
| Naslov: Re: Alright, Still i It's Not Me, It's You čet srp 23, 2009 7:47 am | |
| Imam oba... predobri su <3 | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Alright, Still i It's Not Me, It's You | |
| |
|